Losse Iphone met Sim-only is goedkoper!

Iedereen kent het wel abonnementen met een telefoon, maar hoeveel betaal je nu eigenlijk voor die telefoon en hoeveel voor het bellen? Vaak blijft het allemaal onduidelijk en uiteindelijk doe je het maar want een losse I-phone kopen lijkt je vaak te duur… Ik zelf rekende het bij mijn vorige verlenging eens uit! Lees hier mijn conclusie…

Een abonnement van zo’n 59 euro per maand, 2 jaar lang onbeperkt bellen en 5 GB internet per maand. Ik laat de provider maar even in het midden. Hierbij krijg je dan een iphone 6s voor eenmalig 29 euro. Los kost een iphone 6s 16gb ongeveer 749 euro, afhankelijk van waar je hem koopt!

59 euro x 24 maanden (2 jaar) = 1416 euro + 29 euro = 1445 euro – 749 euro toestel = 996 euro of 29 euro per maand in 2 jaar is wat er dus over blijft voor de bel/internet kosten..

Ik vond ze al vanaf 20 euro! een besparing van dik 200 euro op het geheel!! Vind hier jouw sim-only abonnement! 

3

2